Forum o Magic the Gathering
Mogę się wymienić za http://www.findmagiccards.com/Cards/5E/ … _Dead.html , ale musisz mi dać coś dobrego...:]
MTG (N)ORMAL
"Coś dobrego".Taaaaaaa .Ale co dobrego?Mniejsza z tym.Już nie długo koniec ferii i nie będe mógł spać
.Dla tych których nie słyszeli ,KARZDY KTO MA SZKIELETY I CHCĘ SIĘ WYMIENIĆ PROSZE MNIE POINFORMOWAĆ
Master of Magic
siema ludzie maxi kondzio powraca jest kto ?
MTG (N)ORMAL
Wróciłem.Pozdrawiam z Koninek (komu ta nazwa coś mówi ?)Witaj Kondzio witaj Mati i w ogóle witajcie wszyscy
.Jutro szkoła
radujmy się
.Jak mineły wam ferie? To do zobaczenia jutro.Mati postaram się przynieść Akatsukisa.
Ludzie, napiszcie coś..... tu normalnie cały czas offtopujemy i ten temat jest trochę byle jaki... może KTOŚ wreszcie trochę zmodyfikował nieco forum?(dodał więcej kategorii tekstowych,tematów,rang itp.) Ja jestem ZA.
Ostatnio edytowany przez matis115 (2009-02-02 16:16:37)
MTG (N)ORMAL
Jestem chory i w ogóle mi się nudzi.Po 1 jestem za pomysłem matisa.Po 2 Cociekawego w świecie?
Ostatnio edytowany przez Marcinello (2009-02-10 18:32:39)
Master of Magic
jestem ale idę oglądać soula
MTG (N)ORMAL
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KTOŚ WSZEDŁ NA FORUM.WEKTORY.jEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
MTG (N)ORMAL
coś ty
MTG (N)ORMAL
to forum jest i tak lepsze przynajmniej narazie od tego teraz XD